Σάββατο 19 Μαΐου 2007

does this offend you? censorship offends me

Στην αρχη τον βλεπαμε και γελουσαμε. Λεμε δεν γινεται να τον παιρνει κανεις στα σοβαρα. Κι ομως, αυτος ο ανθρωπος που τον βλεπαμε μονο για να σπασουμε πλακα, να δουμε ποσο μακρια θα φτασει η φαντασια του και τι νεα θεωρια συνομωσιας θα σκαρφιστει αρχισε να γινεται επικινδυνος. Ο Λιακοπουλος -ελα που δεν καταλαβες οτι σ'αυτον αναφερομαι- ειναι ο ορισμος της εθνικιστικης υπεροψιας που μονο δεινα μπορει να προκαλεσει. Και τωρα το εκανε παλι το θαυμα του. Μονο που τωρα το γελιο μας παγωσε. Μηνυση κατα blog aggregator επειδη φιλοξενησε αλλο blog με υβριστικα σχολια για την αυτου εξοχοτητα. Διαβαζω οτι o ιδιοκτητης του εν λογω site εχει καταστραφει οικονομικα, οτι εχει μεινει χωρις δουλεια. Ειμαστε με τα καλα μας;
Κι εγω που νομιζα οτι τον Λιακοπουλο δεν τον παιρνει κανεις στα σοβαρα. Να που η ελληνικη δικαιοσυνη με διεψευσε. Περιτρανα!
Διαβαζα πριν μερες το κειμενο της Διεθνους Αμνηστιας για την ελευθερια του λογου. Με λυπη μου βλεπω οτι ισως και να μη διαφερουμε τοσο πολυ απο χωρες οπως το Βιετναμ, την Κινα. Εκει διωκονται γιατι εξεφρασαν αποψεις κατα του καθεστωτος. Στην Ελλαδα διωκεσαι γιατι εξεφρασες αποψη κατα του.. Λιακοπουλου.

Και μη χειροτερα!

P.S. 1 Για οποιον θελει να υπογραψει
P.S. 2 Oh shit! Λες να με μπαγλαρωσουν κι εμενα;


Soundtrack: Mad World - Gary Jules

Δεν υπάρχουν σχόλια: